Nieuw in de Kruiskerk: Kerk op schoot

Pssssst, ken jij dominee Beer al? Die kan heel mooi Bijbelverhalen vertellen. Op zondag 27 maart vertelt hij je over een heel klein schaapje dat kwijt is geraakt, maar gelukkig door de herder weer wordt gevonden. Kom jij ook?

Op zondag 27 maart om 11.30 uur vindt in de Kruiskerk voor het eerst een ‘Kerk op schoot’ viering plaats. Kerk op schoot is een sprankelende, belevingsgerichte viering voor kinderen van 0 t/m 4 jaar, waarin zij op speelse wijze kennis kunnen maken met de kerk en de Bijbelverhalen. In deze vrolijke vieringen kunnen baby’s en peuters, samen met hun (groot)ouders/verzorgers, een Bijbelverhaal met al hun zintuigen beleven. Het verhaal, toepasselijke liedjes op bekende kindermelodieën en kleine activiteiten wisselen elkaar af. Na een half uur is de viering klaar en is er nog wat te drinken.

Praktische informatie zondag 27 maart
Vanaf 11.00 uur inloop, 11.30 start viering
Locatie: Kruiskerk
Aanmelden is niet nodig
Heb je een knuffelschaapje? Leuk als je het meeneemt naar de viering!

Vragen? Neem gerust contact op met Jojanneke van Buren (06-53495107).

De Kerk op schoot vieringen vinden afwisselend plaats in de Kruiskerk en de Lutherse Kerk, waar deze vieringen al langer georganiseerd worden. Na 27 maart (Kruiskerk, 11.30 uur) zijn de volgende vieringen op 24 april (Lutherse Kerk, 12.30 uur) en 26 juni (Kruiskerk, 11.30 uur).

Waar zien we jou deze week?