Meld je aan voor de Pizza & Passion

Op 14 april willen we met zoveel mogelijk mensen op groot scherm live naar The Passion kijken. Voor alle jongeren van 12 t/m 25 jaar is er de mogelijkheid om van tevoren een pizza te eten. Om 18:30 uur zorgen we dat de pizza’s bezorgd worden. Na het toetjes is er ook nog de mogelijkheid om een potje FIFA, weerwolven, twister en meer te doen. Om 20:00 uur staat de koffie en thee voor alle andere mensen klaar. Meld je je voor 7 april aan, dan ontvang je een gratis pizza, daarna zijn de kosten 5 euro.

Kijk voor meer info op jongwoerden.nl/passion of stuur Michel een appje. Je kunt je voor de pizza’s aanmelden via jongwoerden.nl/pizzapassion.

Gezamenlijk The Passion 2022 kijken in de Kruiskerk

Naast de pizza speciaal voor de tieners en jongeren, willen we met iedereen die dat wil naar The Passion kijken. The Passion vertelt over de laatste uren van het leven van Jezus, zijn dood en opstanding en is het verhaal over verbinding en hoop. Bekende Nederlanders vertolken de hoofdrollen. Zo zal Noortje Herlaar de rol van Maria vertolken en Soy Kroon de rol van Jezus. Verdere hoofdsrolspelers: Dennis Weening (Judas), Thomas Cammaert (Petrus), Ruud de Wild (Verteller) en Sabri Saad El Hamus (Pilatus). Kim-Lian van der Meij vertolkt een nieuw personage.

We willen gezamenlijk met zoveel mogelijk mensen op groot scherm live naar deze twaalfde editite van The Passion kijken. Op Witte donderdag, 14 april 2022, is de uitzending live te zien om 20:30 uur in de Kruiskerk (Mesdagplein 4, Woerden). Iedereen is van harte welkom. Jong en oud. Vooraf aanmelden is niet nodig. Vanaf 20:00 uur staat de koffie en thee klaar. Voelt u zich vrij om familie, vrienden en kennissen uit te nodigen.

Waar zien we jou deze week?