1 mei: Tienerkerk – Vrijheid & Herdenken!

Beste Tieners,

Zondag 1 mei is er weer een nieuwe Tienerkerk! In april mochten jullie het met Wendy hebben over humor en of humor ook in de Bijbel voorkwam, we zijn toen tot de conclusie gekomen dat er verschillende soorten humor, zelf sarcastische humor in de Bijbel voorkwam, ook dit keer hebbe we weer een actueel thema voor de tijd van het jaar;

4/5 mei – Vrijheidsstrijders!

Dodenherdenking en Bevrijdingsdag zijn twee dagen die aan elkaar verbonden zijn, maar die ook heel tegenstrijdig zijn. Herdenken en vieren, waarom horen deze dagen bij elkaar? Zijn deze momenten vandaag de dag nog belangrijk of is het meer voor de ouderen? Tijdens de tienerkerk hopen we te ontdekken hoe wij deze dagen kunnen vieren en waarom het belangrijk is om dat te doen.

We willen met je nadenken over de oorlog. Wet betekende dat voor de mensen die het mee hebben gemaakt? En wat denken we over alle mensen die zijn omgekomen? Daarnaast willen we je aan het denken zetten over Bevrijdingsdag. Tijdens de Tweede Wereldoorlog duurde het vijf jaar voordat de bevrijding plaatsvond. Ook willen we nadenken hoe jij vandaag de dag naar Bevrijdingsdag kijkt, misschien door de oorlog in Oekraïne wel heel anders dan bijvoorbeeld 3 maanden geleden.

Jij komt toch ook aanstaande zondag?!?

Neem ook allemaal geld of collectebonnen mee, want we collecteren voor TEARfund en die doen heel veel goeds  met jullie geld, dus alles is welkom!

We zien jullie graag zondag 1 mei, om 9:15 uur gaan de deuren van het Arendsnest open en de dienst start om 9:30 uur. We hopen jullie allemaal gezond en wel te mogen ontmoeten.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail willen ontvangen, meld je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag 1 mei allemaal!

Michel & Patrick!

Waar zien we jou deze week?