ZIN dienst 19 juni 2022 – Dare2Care

De volgende ZIN dienst is op 19 juni. Het thema is: Dare2Care. We staan stil bij hoe je voor een ander kan zorgen. Marieke Meijring zal hier met ons over nadenken, als Barmhartige-Schiphol-Dominee heeft zij hier veel ervaring mee. Wat leert de bijbel ons hierover en welk voorbeeld kunnen we zien in Jezus? Dat en meer ontdekken we komende ZIN dienst. De muziek wordt dit keer verzorgd door Testify Kamerik en de presentatie is weer vertrouwd in handen van Mathilde en Michel. Naast inhoud is er natuurlijk veel ruimte voor de jongeren die op het PKN Jeugdkamp zijn geweest en helemaal in stijl hebben we broodje gegrilde (vega) kip. Trek je dus ook je complimenten-kamp-shirt aan! Om 10:30 ben je van harte welkom in de Kruiskerk of ga naar jongwoerden.nl/livestream om de
dienst te volgen via de livestream.

De dienst is terug te kijken via ons YouTube kanaal (ZIN Woerden).

Terugblik ZIN dienst 15 mei: ‘Op Weg Naar Huis’

De afgelopen dienst stond in het teken van het thema ‘Op Weg Naar Huis’. Onze eigen Michel Koekkoek heeft ons als spreker meegenomen in dit thema. De centrale tekst was het verhaal van de Verloren Zo(o)n(en). In welke zoon kan jij je herkennen? Degene die verloren was? Of toch eigenlijk de zoon die altijd bij de Vader was? Daarnaast hebben we gekeken welke huiskamer van wie was. De band ‘We Are the Sound’ heeft met ons een feestje gebouwd en daar hebben
we natuurlijk weer van genoten.

De dienst is zoals altijd terug te kijken via ons YouTube kanaal ZIN Woerden.

Waar zien we jou deze week?