Doe jij ook (weer) mee met de clans?

Voor alle jongeren vanaf groep 8 tot en met 18 jaar zijn er de clans. Een clan bestaat uit een vaste groep van ongeveer 8 tot 10 jongeren en twee clanleiders. In een clan maak je vrienden, mag je groeien in het geloof en onderneem je leuke activiteiten. Je kiest met jouw clan voor wat jullie leuk vinden. Dat kan elke samenkomst wat anders zijn; bespreek samen geloofsthema’s, organiseer een pubquiz, speel games, kook en eet samen of juist niet. Ga lekker samen sporten, ga creatief aan de slag of bespreek actuele thema’s. Samen geven jullie inhoud aan de clan. Ook kun je ervoor kiezen om met jouw clan deel te nemen aan grotere events of naar de ZIN dienst te komen.

Je kunt kiezen uit twee soorten clans. De huisclans komen op een doordeweekse avond samen met een vast groepje. Of kies voor de clubclans die altijd op de vrijdagavond samenkomen en met 3 of 4 clans gezamenlijk starten en eindigen, waardoor je een grotere groep jongeren ontmoet.

Deelnemen? Schijf je in via jongwoerden.nl/clans voor 12 september.

Vragen? Neem dan met ons contact op via clans@jongwoerden.nl.

Waar zien we jou deze week?