Start Tienerkerk – 4 september!!!

Beste Tieners,

Zondag 4 september starten we het nieuwe seizoen weer met een nieuwe Tienerkerk! Vorig seizoen hebben we samen met Bart van Tearfund het seizoen afgesloten met een programma over armoede. Tijdens deze dienst hebben we Bart een cheque overhandigd ter waarde van ruim € 225,=. Een heel mooi bedrag in een periode met veel uitval van diensten etc.

Aanstaande zondag zal in het teken staan van kennismaken met elkaar en wellicht pakken wee nog een deel van een programma mee

We hopen dat we ook weer veel nieuwe gezichten mogen verwelkomen, dus in het bijzonder alle nieuwe 1e-klassers, van harte welkom om je bij ons aan te sluiten!

Jij komt toch ook zondag 4 september?!?

Neem ook allemaal geld of collectebonnen mee, want we zullen dit jaar ook weer gaan collecteren voor een goed doel, heb jij hier nog ideeën voor? Laat het weten, want wat is leuker dan geld inzamelen voor een doel dat dicht bij jullie staat!?!?!

We zien jullie graag zondag 4 september, om 9:15 uur gaan de deuren van het Arendsnest open en de dienst start om 9:30 uur. We hopen jullie allemaal gezond en wel te mogen ontmoeten.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail willen ontvangen, meld je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag 5 september allemaal!

Liesbeth & Patrick

Waar zien we jou deze week?