CJV update

We hebben weer een aantal leuke weken achter de rug bij de CJV. 25 september besproken we het onderwerp van Thomas, Ivo en Lars. We hebben het gehad over wie wij zijn. Bij welke verschillende groepen in je dagelijks leven zit je, ben je overal hetzelfde en hoe zou je jezelf dan omschrijven? De week daarna was het onderwerp van Ivo en Naomi aan de beurt. Toen hebben we het gehad over het uiten van ons geloof en de manieren waarop we dat doen. Daarna behandelden we op 9 oktober het onderwerp van Thiemen en Marijn over dankbaarheid.

Aankomende zaterdag 15 oktober is ons startfeest. Het thema is gala, dus het belooft een fantastisch feest te worden!

Ben je (bijna) 16 jaar en lijkt het je leuk om een keertje te komen kijken? Dan mag je altijd op zondag gezellig langskomen. Vanaf 19.45 ben je welkom en dan starten we om 20.00 uur in het Arendsnest. Als je vragen hebt mag je me altijd een appje sturen: 06-30555193.

Naomi Stam, algemeen adjunct

Waar zien we jou deze week?