Tienerkerk over OT en NT in de KRUISKERK!

Beste Tieners,

Zondag 5 februari staat alweer de eerste Tienerkerk van het 2023 op het programma! LET OP deze keer is de Tienerkerk niet in het Arendsnest, maar in de KRUISKERK!!!

 In december hebben we samen met jullie gesproken over jullie geld, hebben jullie je geldzaken op orde, heb je inzicht in het bedrag op je bankrekening en weet je waar jij je geld aan uitgeeft? Of heb je nog steeds geen duidelijk beeld van je financiën?

Ook de aankomende dienst hebben we weer een heel nieuw thema op het programma staan;

OUDE EN NIEUWE TESTAMENT – SAMEN ÉÉN

Er wordt door jongeren ( en wellicht ook wel door volwassenen) steeds minder gelezen, laat staan dat de Bijbel nog veel wordt gelezen. De Bijbel is toch een pittig en heftig boek om doorheen te komen. Ook de vertaling van de Bijbel naar de huidige tijd is een lastige zaak. Kortom, de Bijbel is (zeker voor jongeren) een uitdaging!!!

Maar de Bijbel is ook een gaaf boek met veel schitterende verhalen, mooie schatten, verhalen van hoop, liefde en perspectief. Een mooie gelegenheid om toch de Bijbel er maar eens bij te pakken tijdens de TK. We gaan  proberen te ontdekken, dat de Bijbel een geheel is, ondanks dat er een duidelijk onderscheid is tussen OT en NT. We gaan verhalen ontdekken en wellicht zien we de samenhang tussen de verhalen.

Jij komt toch ook naar de Kruiskerk op zondag 5 februari?!?

Neem ook allemaal geld of collectebonnen mee, want we zullen dit jaar ook weer gaan collecteren voor een goed doel, jullie hebben vorig maand samen gekozen om te gaan collecteren voor “Stichting Ambulance Wens”.

We zien jullie graag zondag zondag 5 februari, om 9:15 uur gaan de deuren van een van de zalen in de Kruiskerk voor ons open en de dienst start om 9:30 uur. We hopen jullie, ook in 2023, allemaal gezond en wel te mogen ontmoeten.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail willen ontvangen, meld je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag 5 februari allemaal!

Wendy & Patrick

Waar zien we jou deze week?