Nieuw: Twintigers Woerden Kringen

Graag introduceren wij Twintigers Woerden Kringen! Naast Twintigers Woerden Connect op zondagavond, gaan we starten met Twintigers Woerden Kringen op een doordeweekse avond. Op zo’n avond willen we graag in groepjes bij elkaar komen om met elkaar te verdiepen en te praten over de Bijbel en andere christelijke en maatschappelijke thema’s. Het idee is om als groep langere tijd bij elkaar te blijven en zo een band met elkaar op te bouwen. Op dit moment willen we graag van de geïnteresseerden horen waar de interesses liggen en wat handig en haalbaar zou zijn!

Kortom: wil je andere twintigers ontmoeten en met elkaar diepgang zoeken? Vul dan de vragenlijst in. Met het invullen van deze vragenlijst zit je nog nergens aan vast! We zoeken op die manier samen met jou naar andere jongeren die dezelfde wensen hebben qua frequentie, inhoud en meer.

Groetjes,

Pioniersteam Twintigers Woerden
Michel, Mathilde, Arthur en Marinda

Waar zien we jou deze week?