Twintigers Woerden 5 maart

De volgende Twintigers Woerden avond is op 5 maart. Het thema van deze keer is: de kloof, moraal en grote verhalen.

We staan stil bij de aflevering 126 van de Ongelooflijke Podcast. Sander Schimmelpenninck is momenteel vooral bezig met: de kloof. Niet iedereen in Nederland krijgt namelijk dezelfde kansen. Ongelijkheid groeit. Sander schreef in De Correspondent vijf voorstellen om ongelijkheid tegen te gaan. Met elkaar verkennen we dit thema verder. Hoe diep zit de oorzaak? En welke rol heeft religie hierin in onze samenleving? Dat en meer!

Let op: dit keer beginnen we al om 19:30 uur. Heb je vragen over de avond? Laat het ons gerust weten. Stuur een appje naar Marinda, Arthur, Mathilde of Michel. Of mail ons op info@twintigerswoerden.nl.

OPTIMAAL VOORBEREIDEN?

Wil je je zo goed mogelijk voorbereiden op de avond? Beluister dan de volgende Podcast:

ALLE INFO OP EEN RIJ

Voor wie: jongeren van 18 t/m 32 jaar.
Wanneer: 5 maart
Inloop: 19:15 uur
Start: 19:30 uur
Kosten: gratis
Waar: Kruiskerk Woerden
Thema: de kloof, moraal en grote verhalen
Meer info: stuur een berichtje aan Arthur, Mathilde, Marinda of Michel. Of mail ons op info@twintigerswoerden.nl

Waar zien we jou deze week?