CJV update

De afgelopen weken waren geweldige weken voor de CJV. Zo hadden we een erg geslaagd bowlingtoernooi met een mooie opkomst. Het was nog flink spannend wie de felbegeerde CJV-wisselbeker mee naar huis mocht nemen dit jaar. Een avond vol spanning en gezelligheid dus.

Ook hadden we een erg leuke open avond met veel nieuwe gezichten. Het onderwerp ging over contact met God. Na het onderwerp hebben we nog tot laat nabesproken, spellen gedaan en kennis leren maken met elkaar.

De week daarna hadden we weer een mooie CJV-avond. Onder leiding van Jelle hebben we het over bidden gehad. Hoe bidden we eigenlijk en waar bidden we voor?

Ben jij 16 jaar of ouder en wil je een keer komen kijken? Dan ben je van harte welkom op zondagavond vanaf 19:45 uur in het Arendsnest. Om 20:00 uur beginnen we met het onderwerp. Hopelijk zien we je een keer!

Lucas, voorzitter

Waar zien we jou deze week?