Gezamenlijk The Passion 2023 kijken in de Kruiskerk

We zijn blij dat we dit jaar weer met elkaar naar The Passion kunnen kijken. The Passion vertelt over de laatste uren van het leven van Jezus, zijn dood en opstanding en is het verhaal over verbinding en hoop. Bekende Nederlanders vertolken de hoofdrollen. Zo zal Marlijn Weerdenburg de rol van Maria vertolken en Sinan Eroglu de rol van Jezus. Verdere hoofdrolspelers: Buddy Vedder (Judas), Ferdi Stofmeel (Petrus), Bertrie Wierenga (Maria Magdalena), Anita Witzier (Verslaggever) en Dragan Bakema (Pilatus).

We willen gezamenlijk met zoveel mogelijk mensen op groot scherm live naar deze twaalfde editite van The Passion kijken. Op Witte donderdag, 6 april 2023, is de uitzending live te zien om 20:30 uur in de Kruiskerk (Mesdagplein 4, Woerden). Iedereen is van harte welkom. Jong en oud. Vooraf aanmelden is niet nodig. Vanaf 20:00 uur staat de koffie en thee klaar. Voelt u zich vrij om familie, vrienden en kennissen uit te nodigen.

Voor vragen kun je contact opnemen met Michel Koekkoek (michel.koekkoek@pknwoerden.nl).

Speciaal voor jongeren: Pizza & Passion

Op 6 april willen we met zoveel mogelijk mensen op groot scherm live naar The Passion kijken. Voor alle jongeren van 12 t/m 25 jaar is er de mogelijkheid om van tevoren een pizza te eten. Om 18:30 uur zorgen we dat de pizza’s bezorgd worden. Na het toetjes is er ook nog de mogelijkheid om een potje FIFA, weerwolven, twister en meer te doen. Om 20:00 uur staat de koffie en thee voor alle andere mensen klaar. Als je je voor 31 maart aanmeldt, dan krijg je de pizza gratis. Daarna zijn de kosten 10 euro.

Meer info? Stuur Michel een appje. Je kunt je voor de pizza’s aanmelden via jongwoerden.nl/pizzapassion.

Waar zien we jou deze week?