Nadenkertje na de ZIN dienst over “Serve Beyond Expectations”

Afgelopen zondag stond de ZIN-dienst in het teken van Serve Beyond Expectations! Wij leven in een tijd waarbij veel van je verwacht wordt. Misschien ben jij ook wel veel bezig met wat anderen van je verwachten. Toch maar bij ‘dienen’ de verwachting van andere niet uit, maar staat centraal wie jij bent!

In de dienst hebben op blokjes opgeschreven hoe wij anderen vanuit liefde kunnen dienen. Weet je nog wat je had opgeschreven? En is het je deze week al gelukt om uit te voeren? Zo ja, merk je al wat de gevolgen zijn van jouw dienstbaarheid? Misschien kun je daar deze week nog eens verder over nadenken.

Vragen van andere thema’s bekijken?

Neem dan een kijkje op deze pagina. Hier staat een overzicht van alle thema’s en bijbehorende verwerking.

Waar zien we jou deze week?