Tienerkerk = Topsport

Beste Tieners,

Zondag 2 juli staat alweer de allerlaatste Tienerkerk van het seizoen 2022-2023 op het programma! Ook bij deze editie zijn de groep 8-ers, die (nog) een keertje willen kijken van harte welkom in het Arendsnest (Opstandingskerk) om een kijkje te komen nemen bij de Tienerkerk!

Juni ging over Privacy, deze keer iets totaal anders, namelijk (Top-)sport:

Sporten – Topsport

Hoeveel beweeg jij? Er wordt geadviseerd om minimaal een uur per dag te bewegen, 3x per week bot en spierversterkende oefeningen te doen en niet teveel stil te zitten. Maar hoe doe je dat?!? Veel van jullie zitten een groot gedeelte van de dag, op school in de les, thuis bij het maken van je huiswerk, als je TV kijkt, aan het gamen bent of op social media zit. Tja, die 2 of 3 uur gym in de week op school helpen je niet aan de advies-uren te komen. We weten allemaal wel dat sporten goed voor je is, je hebt minder kans om ziek te worden, je slaapt beter, hebt minder stress, je krijgt er een prettig gevoel van en je krijgt er meer energie van. Ook kan sporten op sociaal gebied voordelen bieden, doordat je samen sport, of mensen ontmoet in de sportschool, het kan je een ervaring geven datje onderdeel uitmaakt van een groep. Maar naast lichamelijke fitheid is ook geestelijke fitheid belangrijk. In dit programma gaan w e kijken wat God belangrijk vindt.

Jij komt toch ook naar het Arendsnest op zondag 2 juli?!?

Neem ook allemaal geld of collectebonnen mee, want we zullen dit jaar ook weer gaan collecteren voor een goed doel, jullie hebben vorig maand samen gekozen om te gaan collecteren voor “Stichting Ambulance Wens”.

We zien jullie graag zondag 2 juli, om 9:15 uur gaan de deuren van een van het Arendsnest voor ons open en de dienst start om 9:30 uur. We hopen dat jullie allemaal wee aanwezig zullen zijn.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail willen ontvangen, meld je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag 2 juli allemaal!

Ronald & Patrick

Waar zien we jou deze week?