PaasChallenge

Stel je voor dat je in een tijdmachine kan stappen, terug naar het jaar 30 van onze jaartelling. Opeens loop je door de straten van Jeruzalem op zoek naar geheime aanwijzingen. Overal kom je QR-codes tegen en ga je het gesprek aan met virtuele gesprekspartners uit de tijd van Jezus. Je zit middenin het verhaal van Pasen.

Voor wie?

De PaasChallenge is voor tieners van 12-18. Ook als je nooit naar een kerk gaat ben je van harte welkom om mee te doen! Het spel is goed te doen zonder voorkennis.

Het spel

De PaasChallenge is een QR-codespel waarbij je een ‘tegenstander’ van Jezus bent. Je weet alleen niet welke rol je hebt en moet dit aan het einde van de tocht raden. Tijdens het spel moet je proberen je rol zo goed mogelijk te spelen: waarom is de weg die Jezus gaat een probleem voor jou?

Als deelnemer worstel je met één van de vier problemen op het gebied van liefde, macht, vrijheid of spiritualiteit. Tijdens het spel ontdek je dat Jezus op al deze gebieden een andere weg gaat. En hij geeft je de mogelijkheid om te herstellen op het gebied waar je worstelt.

Met de QR-codes ontdek je steeds wat de opdracht is. Dit kan in de vorm van een filmpje zijn maar ook een tekst of audioboodschap. Zorg er dus voor dat je een opgeladen telefoon mee hebt!

Aanmelden

Om mee te doen moet je je even aanmelden. Dat kan via deze link.

Vragen?

Neem dan contact op met Ruben (jongwoerden1@gmail.com).

Veelgestelde vragen


Wanneer is de PaasChallenge?

Je kunt meedoen op 22 maart om 19.30 bij het Arendsnest.

Voor wie?

Tieners en jongeren van 12-18 jaar. Het is leuk om met vrienden van clan samen te doen.

Waar?

We starten bij het Arendsnest in de Opstandingskerk. De hele wandeling is in het centrum van Woerden.

Aanmelden

Als je mee wilt doen vragen we je zo snel mogelijk aan te melden. Dat kan via deze link.

Tot wanneer kun je je opgeven?

Je kunt je opgeven tot uiterlijk een dag van tevoren.

Hoe lang duurt de wandeling?

Je bent ongeveer 1 tot 1,5 uur bezig.

Wat heb je nodig?

Het is belangrijk dat je een telefoon hebt die een QR code kan scannen. Zorg ervoor dat je mobiel is opgeladen en toegang heeft tot mobiel internet. Verder nodig: 8 spijkers, een hamer en een vork :)…

Waar hangen de QR codes?

Vanaf het startpunt ontdek je de QR codes langs de route. Deze hangen op ramen van huizen in het centrum. De hele wandeling is in het centrum van Woerden.

Meer info?

Stuur Ruben een mailtje (jongwoerden1@gmail.com).