Paaswake XL

Doe jij mee met deze bijzondere Paaswake?

We brengen samen één nacht wakker door om zo op ultieme manier het Paasverhaal te beleven. Uiteraard zorgen wij voor een mooi programma. Van korte vieringen om stil te staan bij de betekenis van Pasen tot verschillende workshops. Ook kun je kiezen om gezellig spelletjes te doen of te waken bij het kampvuur. Heb je behoefte aan stilte en rust? Ook daarvoor is voldoende ruimte. Je kunt de nacht op jouw manier doorbrengen. ‘s Ochtends gaan we kijken naar de opkomende zon inclusief een dageraadsviering. Doe je mee? Schrijf je dan uiterlijk 13 april in via onderstaande button.

Alle info op een rij

Voor wie

Jongeren van 15 t/m 32 jaar

Wanneer

Start: 16 april 22:00 uur
Einde: 17 april 08:00 uur

Kosten

Gratis, via deze link kun je je aanmelden.

Waar

Kruiskerk Woerden

Contact

Veelgestelde vragen

De Paaswake is één van de oudste onderdelen van de Christelijke Paasviering. In de vroege Christelijke Kerk brachten gelovigen de Paasnacht wakend door ter ere van de Heer.  Hiermee volgden zij de oproep van Jezus aan zijn volgelingen op om, tijdens Zijn afwezigheid, de lampen brandend te houden en te zijn als mensen die wachten op de terugkomst van hun Heer. Lees het maar eens na in Lucas 12:35.

We hebben deels een gezamenlijk en deels een individueel programma. Zo houden we met elkaar het vuur brandend, zijn de korte vieringen (15 minuten) gezamenlijk en ontbijten we met elkaar. Daarnaast kun je een deel van het programma op je eigen wensen afstemmen. Zo zijn er verschillende workshops, kun je een film kijken of gewoon even stil zijn.

Er is ook voldoende vrije tijd om bijvoorbeeld een spelletje te doen.

We dagen je inderdaad uit om de hele nacht wakker te blijven. Zo ontstaat (inclusief de onderdelen van de nacht) de ultieme beleving van Pasen die je nog lang zal bijblijven...
Lukt het je echt niet meer? Dan is er uiteraard een stille plek waar je even je nachtrust kunt opzoeken.

Je hoeft geen spullen mee te nemen. Behalve een goed humeur. En oh ja: spelletjes zijn ook altijd leuk om mee te nemen!

Het is helemaal gratis :)!

Je kunt je t/m 13 april aanmelden. Dat kan via deze link.

Neem dan contact op met Koos, Patrick, Joost of Michel.