Sirkelslag Young

[button url=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfgkmmks-d1asBMOoPeBJK0yDmL9O3Vo3NbJj__gvMa5SkvIQ/viewform” color=”orange”]Klik hier om je direct aan te melden voor Sirkelslag Young[/button]

Doe jij mee met het spannendste spel van Nederland? Op vrijdagavond 7 februari kun je meedoen met Sirkelslag Young: samen met je groep strijd je in een online wedstrijd tegen meer dan 500 andere groepen in Nederland. Elke groep kijkt op hetzelfde moment de uitzending. De avond zit vol met allerlei leuke opdrachten.

Wat is Sirkelslag Young?

Sirkelslag YOUNG is hét online spel voor jeugdgroepen (12 t/m 16 jaar). Samen met je groep strijd je tegen meer dan 500 groepen in Nederland. En dat op hetzelfde moment. Na iedere opdracht zie je hoeveelste je staat in de ranking. Een team voor Sirkelslag Young bestaat minimaal uit 5 deelnemers en maximaal 12. Je kunt je als groep opgeven, maar ook in je eentje. Dan zorgen wij voor leuke groepen.

Wanneer?

Vrijdagavond 7 februari 2020. Vanaf 19:00 uur is de inloop, uiterlijk 19:15 uur moet je er zijn.
De avond duurt tot 21:30 uur.

Waar?

Het Baken (Beneluxlaan 3, Woerden)

Wat is het thema?

Het thema van Sirkelslag YOUNG is ‘Kom in beweging’ en het gaat over het verhaal van Jona. Je maakt tijdens de avond hetzelfde mee als Jona. Het verhaal begint in het donker, in de vis. Door flashbacks begrijp je hoe Jona er terecht is gekomen. Met de hulp van anderen (bijv. de zeelieden) komt Jona in beweging en trekt hij naar Nineve. Daar komen de mensen ook in beweging die het verhaal een nieuwe wending geven. Ook maak je in het spel kennis met Jong in Actie, een diaconaal project waarbij jongeren mensen helpen om in Nederland een nieuwe kans te krijgen.

Voor wie?

Iedereen van 12 t/m 16 jaar

Mag ik mijn vrienden uitnodigen?

Ja natuurlijk mag dat! Iedereen is van harte welkom om dit te toffe spel met ons mee te spelen!

Aanmelden

We vragen je vooraf aan te melden. Dat kan door uiterlijk vrijdag 31 januari je in te schrijven via deze link.

Meer weten?

Neem eens een kijkje op sirkelslag.nl/young of stuur ons een mailtje via sirkelslagwoerden@gmail.com.

sirkelslag-young-2020-1

[button url=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfgkmmks-d1asBMOoPeBJK0yDmL9O3Vo3NbJj__gvMa5SkvIQ/viewform” color=”orange”]Klik hier om je direct aan te melden voor Sirkelslag Young[/button]