The Passion

The Passion vertelt over de laatste uren van het leven van Jezus, zijn dood en opstanding. The Passion is het verhaal over verbinding en hoop. Bekende Nederlanders vertolken de hoofdrollen. Zo zal Trijntje Oosterhuis de rol van Maria vertolken en Tim Akkerman de rol van Jezus. Verdere hoofdsrolspelers: Soy Kroon (Judas), Jan Kooijman (Petrus), Johnny de Mol (Verteller) en Roué Verveer (Pilatus).

De uitzending van deze tiende editie van The Passion willen we met veel mensen live op een groot scherm volgen. Dit is te zien op Witte donderdag, 9 april 2020 om 20:30 uur in de Kruiskerk (Mesdagplein 4, Woerden). Iedereen is van harte welkom. Jong en oud. Vooraf aanmelden is niet nodig. Vanaf 20:00 uur staat de koffie en thee klaar.

Voor vragen kun je contact opnemen met Michel Koekkoek (jeugdwerker@jongwoerden.nl).

Speciaal voor jongeren: Pizza & Passion

Voor alle jongeren van 12 t/m 25 jaar is er de mogelijkheid om van tevoren een pizza te eten (Let op: de eerste 50 aanmeldingen ontvangen een gratis pizza, daarna zijn de kosten 3 euro). Vanaf 18.30 uur ben je van harte welkom. Na het toetje is er ook nog de mogelijkheid om een potje FIFA, weerwolven, twister en meer te doen. Om 20:00 uur staat de koffie en thee voor alle andere mensen klaar. Je kunt je aanmelden via dit formulier.

 [button color=”orange” url=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeOXO76TD9ci2l6xtggIntOXMn2Toa3Az0y4DxDcCXj03t18A/viewform”]Klik hier om je aan te melden voor de Pizza & Passion[/button]

poster-passion-klein-2020

 

Veelgestelde vragen gezamenlijk The Passion kijken

Voor wie is het gezamenlijk naar The Passion kijken?
Voor iedereen: jong en oud! Leeftijd maakt niet uit. Iedereen is om 20:00 uur van harte welkom. Dan staat de koffie klaar. Zorg dat je er in elk geval 20:30 uur bent, want dan start de live uitzending.

Moet ik me aanmelden voor het gezamenlijk naar The Passion kijken?
Nee, dat hoeft niet!
Ben je tussen de 12 en 25 jaar en wil je vooraf een pizza komen eten? Dan moet je je wel even via deze link aanmelden.

Hoe laat is het afgelopen?
Zodra de uitzending klaar is (tussen 21.30-22.00 uur) ben je vrij om weer naar huis te gaan. Je kunt ook nog even blijven, want wij zorgen nog voor een hapje en drankje.

Zijn er hapjes en drankjes tijdens de uitzending?
Ja die zijn er! Wij zorgen dat er wat hapjes klaarstaan op de tafel. Als je wat wilt drinken kun je naar de bar lopen. Let er wel even op dat je anderen niet stoort :).

Veelgestelde vragen over Pizza & Passion

Voor wie is de Pizza & Passion?
Hoewel het gezamenlijk naar The Passion kijken voor iedereen is, hebben we voor jongeren (van 12 t/m 25 jaar) een extraatje. Zij zijn al om 18:30 uur welkom. We eten dan met alle jongeren een pizza!

Hoe duur is een pizza?
Voor de eerste 50 aanmeldingen is de pizza helemaal gratis :)! We willen je graag gratis een pizza van Domino’s aanbieden. Ben je er niet op tijd bij, dan kost een pizza € 3,-.

Uit welke pizza kan ik kiezen?
Je kunt kiezen uit 1 van de volgende pizza’s: Margaritha, Perfect Pepperoni, Bolognese, Creamy Spinach, Funghi, Shoarma, Hawaii. Geen voorkeur en liever van alles wat? Ook dat kan. Hoe meer mensen dit kiezen, hoe meer keuze je voor je slides hebt.

Moet ik me aanmelden voor de Pizza & Passion?
Jazeker, dat kan via deze link.

Wat doen we na het eten van de Pizza?
Dan is er nog gelegenheid om een spelletje met elkaar te spelen. Wij zorgen dat er genoeg spelletjes te doen zijn, maar voel je vrij zelf ook een spel mee te nemen!

Helaas, mijn vraag staat er niet tussen…

Stuur ons gerust een mailtje (jeugdwerker@jongwoerden.nl)