Website vernieuwd

Met trots laten we onze vernieuwde website aan je zien. De afgelopen tijd hebben we met een groep hard gewerkt om de oude website te vernieuwen. Neem een kijkje op onze nieuwe website en ontdek wat we veranderd hebben.
[columns][one_third]

 

 

fireworks

 [/one_third][two_thirds][poll id=”2″][/two_thirds][/columns]
Een greep uit de belangrijkste veranderingen:

  1. Nieuw logo: zoals je bovenin kunt zien, heeft jongwoerden een nieuw logo. In dit logo hebben we de begrippen geborgenheid, saamhorigheid en Christus willen uitbeelden. Geborgenheid is uitgedrukt met de blauwe en oranje cirkel: de kerk en het geloof zijn een veilige schil voor kinderen, tieners en jongeren. Saamhorigheid blijkt uit de eenheid tussen de blauwe en oranje cirkels: de grote cirkel staat voor jongeren, de kleine voor de kinderen. En Christus is het middelpunt van ons jeugdwerk.
  2. Vernieuwde nieuwsbrief: onze nieuwsbrief is vernieuwd. Met een nieuw systeem kunnen we mooiere nieuwsbrieven maken en beter afstemmen op jouw behoefte. Je kunt daarom aangeven welke nieuwsbrief je wilt ontvangen: kinderen, tieners, jongeren en ouders. Ook de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan hier in.
  3. Team: ontdek nu ook wie er in het Protestants Jeugd Overleg (PJO) zitten. Het PJO denkt na over de visie van het jeugdwerk.
  4. Facebook pagina: we gaan een nieuwe draai geven aan onze Facebook pagina. Hij werd niet gebruikt en dat gaan we veranderen. Vanaf nu zal je ook hier op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen.
  5. Twitter timeline: jongwoerden heeft geen eigen Twitter account. Wel introduceren we onze eigen hashtag: #jongwoerden. Twitter je mee met alle activiteiten van jongwoerden? Alle berichten die onze hashtag gebruiken komen in het overzicht.

En we hebben nog veel meer veranderd:

  1. Nieuws: op de oude website waren ook nieuwsberichten te vinden. In onze nieuwe systeem kunnen meerdere mensen een nieuwsbericht aanmaken en je kunt daar nu ook op reageren!
  2. Agenda: je ziet nu de eerste activiteiten die er zijn. Ook kan je kijken welke activiteiten er al zijn geweest.
  3. Poll: we kunnen nu af en toe een nieuwe poll starten. Laat jij je mening horen?
  4. Doneren: samen met ruim 200 vrijwilligers organiseren we allerlei activiteiten. Steun jij ons waardoor dit mogelijk blijft?

We zijn erg benieuwd wat je van onze website vindt! Vul daarom onze poll in en geef feedback via ons contactformulier.