ZIN jeugdkerstnachtdienst

Algemene info

Op 24 december 2019 is er de ZIN jeugdkerstnachtdienst. Voorbereid door jongeren, maar iedereen is welkom. Het thema is: ‘de slimste wijze‘. Drie kandidaten zullen op de avond bepalen wie het meeste over Kerst weet. Tussendoor zal onze eigen ‘Maarten’ ons meenemen in het verhaal van Kerst. Waar gaat het over en wat hebben we er anno 2019 nog aan?

De dienst start om 21:30 uur. De deuren gaan om 21:00 uur open.

VIP Arrangement (inschrijven)

Nieuw dit jaar: je kunt een uniek VIP arrangement winnen! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je hier in te schrijven.

Het arrangement geeft je recht op een exclusieve beleving van de ZIN jeugdkerstnachtdienst en is voor minimaal 2 en maximaal 6 personen. Verwacht in elk geval de beste en meest comfortabele zitplek (je bepaalt zelf of dat voor of achterin de kerk is), een hapje en een drankje.

Per persoon kun je je eenmalig inschrijven. Om de winkans te vergroten kan iedereen uit een gezin, familie of vriendengroep zich individueel inschrijven. Inschrijven kan t/m 22 december. Op 23 december trekken we een winnaar en nemen we met diegene contact op.

Download onze ZIN kerstnacht achtergrond voor je mobiel

De ultieme manier om je alvast voor te bereiden op de jeugdkerstnachtdienst? Download hieronder één van de achtergronden voor je mobiel.

zin-jeugdkerstnachtdienst-achtergrond-mobiel-1 zin-jeugdkerstnachtdienst-achtergrond-mobiel-2zin-jeugdkerstnachtdienst-achtergrond-mobiel-4 zin-jeugdkerstnachtdienst-achtergrond-mobiel-3