ZIN! September: Serve & Celebrate

In het nieuwe seizoen heeft ZIN! een nieuwe tijd! Veel jongeren hebben ons verteld liever ’s ochtends naar ZIN te gaan. Het tijdstip van ZIN zal daarom vanaf september verschuiven naar half elf ’s ochtends.

De eerste ZIN is op 1 september en zal een internationale invulling krijgen. Het thema is Serve and Celebrate; wordt je vrolijk van een ander helpen? De World Servants Jongeren zullen erbij zijn en vertellen over hun ervaringen.

[box icon=”alert”]ZIN! start vanaf nu om 10.30 uur[/box]

We nodigen alle jongeren t/m 25 jaar van harte uit om erbij te zijn. Natuurlijk is iedereen die zich ook (nog) jong voelt ook van harte welkom. Tot ziens op 1 september om half elf (10.30u) in Het Baken! En voor nu: een fijne zomervakantie gewenst!

 

Waar zien we jou deze week?