100 kinderen, 1 dag oefenen, een musical met jou in de hoofdrol!!

Zaterdag 18 januari 2014-page-001

“Dat kan nooit,” is vast jouw eerste reactie als je dit leest. En toch kan het! Jeugdtheatergroep De Vliegende Speeldoos biedt de mogelijkheid om jou intensief kennis te laten maken met deze vrolijke en educatieve theatervorm.

Op zaterdag 18 januari 2014 studeren zij net als twee jaar geleden in de Maranathakerk in één dag een musical in met kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Minimaal 50 tot maximaal 125 kinderen spelen de hoofdrol. De voorstelling wordt gedragen door professionele acteurs, zangers en dansers. Samen zorgen zij aan het einde van de dag (19.00 uur tot 20.15 uur) voor een fantastisch en stralend optreden. Ouders, opa’s, oma’s en alle anderen die jou willen zien schitteren zijn welkom! De deur gaat open om 18.30 uur.

De voorstelling gaat over David en Goliath:
Een voorstelling over luisteren naar God, over angst en moed en reusachtige gevolgen. Deze voorstelling is gebaseerd op 1 Samuel 16 en 17. ‘God spreekt tot je hart, daar hoor je Zijn stem’.

In een musical spelen doe je als kind niet iedere dag. Soms zelfs maar één keer in je leven. Een bijzonder moment en een blijvende herinnering. Grijp deze kans! Meld je aan via david.goliathwoerden@gmail.com. Stuur een mailtje met daarin je naam, geboortedatum en de basisschoolgroep waarin je zit. Vol=vol, dus wacht niet te lang met aanmelden!

Na je aanmelding ontvang je een mailtje met extra informatie.

Heb je nog vragen? Je kan een mailtje sturen naar david.goliathwoerden@gmail.com met daarin je vraag of bellen met Dorine Garritsen: 0348-414624.

Waar zien we jou deze week?