Kindermiddag Baken “Kerstfeest”

kerststalHallo jongens en meiden (4-10 jaar) uit Snel en Polanen en Waterrijk.

Op  woensdag 11 december is er weer een nieuwe kindermiddag in het Baken. Deze keer staat het kerstverhaal centraal. Van 14:00 tot 15:00 uur willen we samen met jullie een kerstspel uitvoeren.  Het kerstverhaal wordt verteld en ondertussen beelden jullie het verhaal uit en zingen we kerstliedjes.  Iedereen krijgt een rol in het prachtige kerstverhaal , van schaapje en herder tot Jozef en Maria. Nadat we geoefend hebben en iedereen zich verkleed heeft mogen om 15:00 uur alle ouders, broers, zussen en opa’s en oma’s komen kijken. Na afloop is er voor iedereen koffie, thee en limonade met iets lekkers. Wij hebben er zin in, jullie ook? Je bent weer van harte welkom tussen 14:00 en 15:30 uur. Neem ook gerust vrienden of vriendinnen mee. Tot ziens bij het kerstspel!

Conny, Hanneke, Luberta, Marije en Esther (voor info, bel Luberta: 741464 of mail naar kindermiddagwoerden@gmail.com)

Waar zien we jou deze week?