Kom jij zaterdag ook naar de musical “David en Goliath”?

We nodigen je graag uit om op zaterdag 18 januari naar de musical “David en Goliath” te komen. Net als twee jaar geleden studeert jeugdtheatergroep De Vliegende Speeldoos in de Maranathakerk in één dag een musical in met kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Minimaal 50 tot maximaal 125 kinderen spelen de hoofdrol. De voorstelling wordt gedragen door professionele acteurs, zangers en dansers. Samen zorgen zij aan het einde van de dag voor een fantastisch en stralend optreden. Ouders, opa’s, oma’s en alle anderen die de kinderen willen zien schitteren, zijn welkom!

De voorstelling begint om 19.00 uur en de deur gaat open om 18.30 uur.

De voorstelling gaat over David en Goliath:
Een voorstelling over luisteren naar God, over angst en moed en reusachtige gevolgen. Deze voorstelling is gebaseerd op 1 Samuel 16 en 17. ‘God spreekt tot je hart, daar hoor je Zijn stem’.

Wil je nog meedoen?
Inmiddels hebben zich een heel aantal kinderen aangemeld. Voor de groepen 6, 7 en 8 kunnen nog wel kinderen worden ingeschreven. Dus zit je op de basisschool in één van deze groepen dan roepen we jou op om je aan te melden via: david.goliathwoerden@gmail.com. Stuur een mailtje met daarin je naam, geboortedatum en de basisschoolgroep waarin je zit. Na je aanmelding ontvang je een mailtje met extra informatie.

Heb je nog vragen? Je kan een mailtje sturen naar david.goliathwoerden@gmail.com met daarin je vraag of bellen met Dorine Garritsen: 0348-414624.

Waar zien we jou deze week?