Open Avond CJV!

Ben jij 15 jaar of ouder, en op zoek naar een gezellige jongerenclub met verdieping?

De CJV uit Woerden is een groep met jongeren tussen de 16 en 23 jaar die elke zondagavond bij elkaar komen. Op zo’n avond praten we in groepjes over geloof of maatschappelijke onderwerpen. Daarna gaan we aan de borrel met een biertje of cola en praten we gezellig verder. We hebben niet alleen normale zondagavonden, maar organiseren er van alles naast! Bijvoorbeeld een nieuwjaarsdiner, schaatsen, het Grote Karaoke Spektakel , Proto en als afsluiter van het jaar Slotweekend. Alles binnen de vereniging wordt geregeld door de jongeren zelf, het bestuur en de commissies bestaan uit leden.  Wil jij een keer de sfeer proeven bij de CJV? Dat kan!

Op zondagavond 2 februari organiseren wij een open avond. Vanaf 20.00 ben je samen met een vriend of vriendin welkom in het Arendsnest om koffie/ thee te drinken. Om 20.30 beginnen wij de avond, het onderwerp en de avond zullen op jullie gericht zijn. We hebben ook een Facebook evenement aangemaakt.

Tot dan!

Namens de CJV Woerden,

Het bestuur

1551744_784181584942069_1547783009_n

Waar zien we jou deze week?