Pool avond op 28 febr.

beste allemaal,

Na een gezellig schaatsuitje, een spetterende musical staat voor vrijdag 28 februari al weer een volgende activiteit gepland. Dit keer een activiteit zonder kinderen, nl poolen. De mensen van Poolcentrum Woerden aan de Leidsestraatweg 7 gaan er voor zorgen dat op 28 februari de groene lakens strak staan, de tafels op temperatuur zijn, zodat wij slechts de ballen alle hoeken van de tafel hoeven te laten zien.

Er zijn 3 pooltafels van 20.30uur tot en met 22.30uur gereserveerd, daarnaast is er een mogelijkheid tot darten. De kosten regelen we op de avond zelf wel, maar dit zal naast de drankjes slechts een paar euro per persoon zijn voor de pooltafels.

Aanmelding is zeker niet alleen beperkt voor mannen, dus vrouwen voel jullie vrij en meld je aan.

Graag aanmelden bij Marcel van Stek, m_mvanstek@hotmail.com.

Hopelijk tot de 28ste,

Hartelijke groet,

Marcel van Stek

Waar zien we jou deze week?