Superhelden bij PKN Jeugdkamp 2014

Superhero-logo (2)Dit voorjaar hopen we met een hele groep jeugd weer een mooi kamp te beleven! De datum is  inmiddels bekend. Van 16 tot en met 18 mei reizen we af naar Loon op Zand. Dit jaar staat het thema ‘Superhelden’ centraal. Wie is jouw held?

Ben je tussen de 6 (groep 3) en 14 jaar oud en kan je ook niet wachten om (weer) mee op kamp te gaan? Reserveer de dagen dan alvast in je agenda.

Deze editie gaan we weer naar Kampeerboerderij ‘Land van Kleef’. Natuurlijk is er voor de tieners een eigen programma met een eigen slaapgedeelte.

Wil je terugzien hoe gaaf het vorig jaar was? Bekijk dan het volgende filmpje:

)

Wil je mee op kamp? Dan kun je je hier inschrijven.

Groetjes,

Peter en Elma Meijers
PKNkamp2014@gmail.com

 

Kampleiding KPN jeugdkamp

Help jij mee om er een bijzonder PKN jeugdkamp van te maken? Ook dit jaar zoeken we weer minimaal 30 kampleiding voor de sportieve begeleiding, groepjesbegeleiding en soms voor een troostende schouder. Op 12 mei organiseren we een kennismakingsavond voor alle leiding en nemen we het kampprogramma door. Meld je aan op: PKNkamp2014@gmail.com of neem telefonisch contact op Peter of Elma Meijers, 0348-467967.

Flyer voorkantFlyer achterkant

Waar zien we jou deze week?