Doe je ook (weer) mee?

In 2012 en 2013 is een grote groep uit de PKN kerken in Woerden mee gaan doen aan de Singelloop. Dit hebben ze gedaan in een mooi T-shirt met aan de voorkant het embleem van de PKN en de woorden Protestantse Kerk Woerden en op de achterzijde de woorden Geloof,  Hoop en Liefde.
Wij willen hiermee laten zien dat kerkmensen ook gewone mensen zijn. Een soort charmeoffensief dus in een tijd dat de kerk nogal vaak negatief in het nieuws komt.

Het lijkt nog een eind weg maar op maandag 2 juni staat de Singelloop 2014 weer op de rol. Wij willen net als de twee voorgaande jaren weer met een grote groep lopers onder de PKN-vlag meedoen.

Om die groep te laten groeien vragen we ook aan jou ” kan JIJ er ook warm voor lopen? “.

Er is een kinderloop (5-12 jr.) over 1500 meter. Zij ontvangen een medaille. Alle anderen lopen 3,  6,5 of  10 km. Heb jij er zin in laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dus wacht niet te lang met het aanmelden. Wat we willen weten? Naam, adres, woonplaats, geslacht m/v, leeftijd, e-mailadres en de maat T-shirt  S  /  M  /  L  /  XL  /  XXL  Voor kinderen is de leeftijd bepalend voor de maat T-shirt.

Op woensdag 9 april is er al een proefloop van de Parijsebrug. Start 20.00 uur. Na aanmelding krijg je gedetailleerde informatie.

Van te voren is er een proefloop rond de Singels en een tweetal trainingslopen o.l.v. en coach.

Weet jij nog medesporters die ook wel mee willen lopen in dat prachtige PKN T-shirt nodig ze dan uit. Mond op mond reclame werkt altijd heel goed.

Henk de Valk (0348-416867 en h.devalk@kpnplanet.nl)
Ivar van Bijlevelt (iep.vanbijlevelt@gmail.com)
Andre Verweij (andre.verweij@pknmail.nl)

AD Singelloop

 

AD ‘t Groene Hart 2012

Waar zien we jou deze week?