Kindermiddag in het Baken 16 april

Hallo jongens en meiden. Op  woensdag 16 april is er weer een kindermiddag in het Baken.

Deze keer gaat het over de verlamde man die weer kan lopen. Op een dag lopen Petrus en Johannes langs de verlamde man en zeggen tegen hem ‘in de naam van Jezus: sta op!’.  Wat een rare opdracht voor die verlamde man. Maar hij gelooft in Jezus en hij staat op. Ben je benieuwd naar dit mooie verhaal? Kom dan gezellig luisteren. We gaan natuurlijk ook weer  lekker zingen en een leuke knutsel maken. Ook professor Boem komt langs en laat weer een “te gek” trucje zien. Dat wil je niet missen!

Je bent welkom tussen 14:00 en 15:30 uur in het Baken. Neem ook gerust vrienden en vriendinnen mee.
Kindermiddag - Te gek
Tot ziens op de volgende “te gekke” kindermiddag!

Conny, Hanneke, Luberta, Marije en Esther (voor info, bel Luberta: 741464 of mail naar kindermiddagwoerden@gmail.com)

Waar zien we jou deze week?