Ga jij in zomer 2015 mee met World Servants?

Maaltijdenavonden waren een succes!
De maaltijdavonden waren erg gezellig en succesvol! Ruim € 1.200 heeft het opgeleverd voor onze projecten in Zambia, Malawi en Sierra Leone. Daarnaast hebben we verschillende giften ontvangen op onze rekening. Begin mei is het voorbereidingsweekend en gaan we kennismaken met onze medereizigers, het vertrek komt alsmaar dichterbij. Spannend! Iedereen die dit heeft mogelijk gemaakt door te komen eten, kerstpost te laten versturen, op ons feest te zijn, kruidnoten te kopen, een gift gegeven heeft, ons ingezet heeft voor een actie of op welke andere manier dan ook heeft bijgedragen aan onze projecten ontzettend bedankt! Groeten van de Woerdense World Servantsmeiden

Ga jij in zomer 2015 mee met World Servants?
Gelukkig worden we nu al verschillende keren benaderd voor leuke acties die geld opleveren voor de 2015 (!!) groep.  Als je belangstelling hebt om in de zomer van 2015 met WS op reis te gaan, laat het weten op worldservantswoerden@gmail.com, dan kun je alvast starten met actievoeren.

Waar zien we jou deze week?