Het VreemdelingenCollectief komt naar ZIN!

Aanstaande zondag komt het Het VreemdelingenCollectief naar ZIN. Dit is een samenwerkingsverband tussen 21 muzikanten, beeldende kunstenaars en schrijvers. Zij geven met teksten, beelden en muziek uiting aan gedachten en gevoelens bij hun debuutalbum “Niemandsland”. Het programma staat voor karakter- en inspiratievolle Nederlandstalige bezinning. De teksten (oneliners, overdenkingen en poëzie) en beelden (schilderijen, tekeningen, foto’s en zeefdruk) zijn meditatief. De liedjes persoonlijk en gericht op God. Niemandsland heeft een Zilveren Duif Award (muziekprijs voor Nederlandse christelijke muziek) gewonnen. Al met al genoeg reden om erbij te zijn. We starten om 10:30 uur in Het Baken. Zie www.jongwoerden.nl voor meer info.

vreemdelingencollectief ZIN

 

Waar zien we jou deze week?