10 MEI ACTIE4KIDS (VRIJ)MARKT IN HET BAKEN

A3 poster Vrijmarkt actie4kids 2014-1Zaterdag 10 mei 2014 van 9.00 tot 14.30 uur organiseren we voor de 2e keer de Actie4Kids (vrij)markt in Het Baken! Met als doel geld op te halen voor de schoenendoosactie van Actie4Kids. Kom jij ook?!

Wat is er allemaal te doen?
Er is een vrijmarkt waar ook jij een plekje kan huren om voor jezelf geld te verdienen. Onderaan dit stukje lees je er alles over.

Er zijn verschillende kramen met o.a. kinder- en moederdag-cadeautjes en zelfgemaakte artikelen. De prijzen zijn laag. De meeste cadeaupakketjes kosten bijvoorbeeld €2,50. Leuk voor moederdag of misschien voor een vriend- of vriendin die bijna jarig is.

Ook is er een bloemenkraam waar mooie stukjes te koop zijn.
Dit jaar kun je zelfs je haar laten knippen voor het goede doel, uiteraard door een echte kapper. Of wat dacht je van je nagels laten lakken?
En verder er staat een springkussen, je kan je laten schminken, grabbelen, een lootje kopen en bijvoorbeeld creatief bezig zijn.
En natuurlijk zijn er allerlei heerlijke versnaperingen.

Hulp
Het organiseren van de markt is alleen mogelijk met hulp van veel vrijwilligers en bedrijven. Vind jij het ook leuk om te helpen? (Tieners jullie kunnen het ook als maatschappelijke stage doen.) Bel dan Yvonne even, zei kan precies vertellen waar we nog hulp bij kunnen gebruiken (06 – 23187718).

Vrijmarktplekje reserveren
Wil jij (jong of oud) graag met je spullen op de vrijmarkt staan, dan vragen wij €5,00 inschrijfgeld voor een plekje van 1,5m bij 2m. De opbrengsten van je verkopen zijn natuurlijk voor jezelf. De vrijmarkt vindt plaats in de grote zaal van Het Baken (overdekt dus). Er is een beperkt aantal vrijmarktplekken, dus als je een plekje wilt, kan je het best z.s.m. reserveren door een mail te sturen naar: vc.actie4kidswoerden@hotmail.com. Je krijgt dan ook meer informatie.

Kom gezellig langs op 10 mei van 9.00 tot 14.30 uur in Het Baken, Beneluxlaan 3 in Woerden (tegenover winkelcentrum Snel & Polanen). Hoe meer mensen komen, hoe meer kansarme kinderen we straks blij kunnen maken met een goed gevulde schoenendoos!

Een hartelijke groet van Actie4Kids Woerden,
Yvonne de Wit, Marly Engel en Karin Bol

Waar zien we jou deze week?