Musical De Bestemming

In het weekeinde van 24 en 25 mei a.s. zal de musical De Bestemming worden uitgevoerd. Op basis van het bekende verhaal over de Uittocht uit Egypte is een geheel eigen script geschreven. Mensen zijn in hun leven op zoek naar hun bestemming. Dat is iets dat in alle tijden voorkomt. Met spel, zang, dans en live muziek wordt de musical zowel in de oude als de nieuwe tijd gepresenteerd. De musical wordt uitgevoerd door zo’n 50 enthousiaste musicallers, meest PKN-ers uit Woerden en omgeving.
U bent van harte uitgenodigd om van deze musical te komen genieten!

o Zaterdagavond 24 mei om 20:00 uur.

o Zondagochtend 25 mei om 10:30 uur.

Deze uitvoering van de musical is in plaats van de gewone kerkdienst. Er kan vanaf 09:30 uur koffie of thee gedronken worden achter in de kerkzaal. Dit is bij de ingang aan de Prins Bernhardlaan. Na de musical is er géén gelegenheid tot koffie of thee drinken. Er is alleen tijdens deze uitvoering van de musical kinderoppas aanwezig.

o Zondagmiddag 25 mei om 15:00 uur.

De voorstellingen vinden plaats in de kerkzaal van de Opstandingskerk! De kerkzaal wordt steeds 30 minuten voor aanvang opengesteld. De ingang aan de Prins Bernhardlaan is de enige ingang van de Opstandingskerk die dit weekeinde voor publiek open is. De deuren zullen gesloten worden wanneer de zaal vol is.

De toegang voor alle voorstellingen is vrij. Na afloop is er een collecte ter bestrijding van de kosten.
De organisatie van de musical streeft ernaar kostendekkend zijn. Wanneer u als bezoeker 5 euro in de collecte doet na afloop van de voorstelling, helpt u ons dat mogelijk te maken.

Ga mee op reis met het volk Israël op zoek naar jouw bestemming!

www.musicalpknwoerden.nl

Waar zien we jou deze week?