Meer informatie over de Nacht Zonder Dak op 5 juli

Het is bijna weer zover: de Nacht Zonder Dak gaat op zaterdagavond 5 juli van start. Twijfel je nog of je mee wilt doen? Bij deze wat meer informatie:

Door één nacht in een zelfgemaakt krotje te slapen help je mee aan de toekomst van straatkinderen in Bolivia, India en Kenia.

Waar en hoe laat?
We houden de Nacht Zonder Dak op het terrein van de Kruiskerk (Mesdagplein 4, Woerden). Je bent vanaf 19:00 uur welkom en om 19:30 uur gaan we echt beginnen.

Programma
Het belooft een onvergetelijke avond en nacht te worden! Op zaterdagavond hebben we een mooi programma, met gezelligheid, bouwen van de krotten, komt er een spreker van Stichting Tear en gaan we het centrum in voor een opdracht. Als het Nederlands elftal een ronde verder komt, gaan we gezamenlijk de wedstrijd kijken. Daarna gaan we de nacht doorbrengen in onze zelfgemaakte krotten. Op zondagmorgen ontbijten we met elkaar en sluiten zo de nacht met elkaar af. We mogen op zondagmorgen de krotten laten staan, zodat de mensen die naar de kerk komen onze bouwwerken kunnen zien. We vinden het daarom leuk om met elkaar (voor wie wil) om 09.30 uur naar de kerkdienst in de Kruiskerk te gaan.

Sponsorlijsten
Een nacht doorbrengen in een krotje van karton is natuurlijk erg leuk. Maar we doen deze actie ook om andere jongeren te helpen! Voor jongeren die elke nacht op straat leven. Je krijgt van ons een sponsorlijst. Hiermee kun je langs je vrienden, familie, kerk, sportvereniging, school, enz. om geld in te zamelen. Ook kan er digitaal een bedrag worden gedoneerd. De opbrengst gaat naar de straatjongeren in Bolivia, India en Kenia.

Wat moet je meenemen?
Neem je sponsorlijst en sponsorgeld mee. En verder alles wat je nodig hebt om je krot te bouwen: karton, plastic, touw, etc. (uiteraard zijn tenten niet toegestaan). Verder mag je meenemen: slaapzak, matje en lamp (maar zonder matje en slaapzak slapen mag natuurlijk ook).

Vragen?
Als er nog dingen niet duidelijk zijn, mail dan naar jeugdwerker@jongwoerden.nl

Doe jij mee?
Meld je dan aan via de volgende site: http://www.nachtzonderdak.nl/doe-mee/woerden-05-07-2014/deelnemen/

Waar zien we jou deze week?