Aanstaande zondag is er een ZIN wandeldienst

Op 29 juni is de laatste ZIN bijeenkomst van dit seizoen. Het thema is #Offline. Facebook, Twitter en Whatsapp, het kost veel tijd om al je sociale contacten up to date te houden. Kost het soms misschien teveel tijd? Kost het meer dan dat? En God? Kom je Hem online of offline tegen?

Tijdens ZIN gaan we deze keer daarom #Offline een mooie wandeling maken. We verzamelen om half elf voor het Baken en wandelen naar Boer Bert. We zullen zowel online als offline nadenken en praten over dit thema en natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid. De totale afstand van de wandeling zal zo’n zes kilometer zijn. We verwachten tegen twaalf uur weer terug bij het Baken te zijn. Mocht het onverhoopt erg slecht weer zijn dan zullen we binnen in het Baken blijven.

We hopen jullie allemaal te zien!

Waar zien we jou deze week?