Kindermiddag in het Baken op 17 september

Hallo jongens en meiden (4-10 jaar). Op  woensdag 17 september start er weer een nieuw seizoen kindermiddagen.

Het thema voor dit seizoen is ‘Zeesterren’. In de wereld van de zeesterren ontmoeten we bijzondere vissen, bijzondere zeesterren. Zeesterren met allemaal een eigen verhaal. Samen met hen gaan we uitvissen hoe we Jezus kunnen volgen.

Tijdens de eerste kindermiddag ontmoeten we de Volg-vis. In het verhaal van deze vis roept Jezus  Petrus op om zijn werk als visser achter te laten en Hem te volgen. Petrus mag Jezus helpen om ook andere mensen bij Jezus te brengen. Natuurlijk gaan we ook weer lekker zingen en maken we een leuke knutsel.

Je bent welkom tussen 14:30 en 16:00 uur in het Baken. Gezellig  als je komt! Neem ook gerust vrienden en vriendinnen mee.

Groetjes,
Conny, Hanneke, Heidi, Luberta en Esther

Waar zien we jou deze week?