Aanstaande zondag start ZIN Woerden weer

“Ik ga op reis en ik neem mee………” Wat was het een klus om de tassen voor de meiden in te pakken die afgelopen zomer met World Servants op project gingen. Maximaal 20 kilo mocht er mee! Wat een lastige keuzes. Wat kon wel mee en wat moest thuis blijven? En na terugkomst keerden ze de tassen om, wat een zooitje. Maar veel belangrijker dan de inhoud van de tassen, waren de herinneringen. Wat een verhalen, uren en uren kletsten de meiden over wat ze hadden meegemaakt, gezien, geleerd en ervaren. Dit was de ‘levens’bagage die ze mee terug brachten. In de ZINdienst op 28 september (10.30 uur in Het Baken) maken de meiden je graag deelgenoot van hun ervaringen door middel van foto’s en verhalen. Onder leiding van Elise Elzinga (werkzaam op het kantoor van World Servants) werken we het thema verder uit, de Band 100 % verleent muzikale medewerking. Welke bagage neem je mee op je levensreis? Van harte welkom!

ZIN september 2014

Waar zien we jou deze week?