Startavond Solid Friends

Op vrijdagavond 26 september is de eerste Solid Friends van het seizoen. De eerste avond staat in het teken van “clash of the clans“. Je bent welkom vanaf 19.30 uur en we starten om 20:00 uur, in Het Baken.

De afgelopen tijd hebben we als team nagedacht hoe we Solid Friends nog leuker kunnen maken. We willen graag dat club een plek is waar je jezelf kunt zijn en kan groeien in je geloof. Er zijn dit jaar een aantal veranderingen:

  1. Leeftijdsgroep: Solid Friends is nu voor jongeren van 13 t/m 16 jaar.
  2. Meer tijd voor ontmoeting: vanaf 19.30 uur ben je welkom en 20.00 uur gaan we beginnen. Tijd genoeg voor een drankje en gezelligheid. We zijn rond 21.30 uur klaar met het programma en dan ben je vrij om tot 22.00 uur te blijven.
  3. Gezamenlijke start: de groep is groter, dus we starten de avond met alle groepen bij elkaar.
  4. Breder programma: na de gezamenlijke start gaan we in groepen (eigen leeftijdsgenoten) uit elkaar. Je kunt zelf kiezen welk programma je volgt! We hebben het standaard Solid Friends programma en een programma om met elkaar de verdieping te zoeken!
  5. Extra activiteiten: naast club willen we ook een aantal andere leuke dingen in het jaar doen. Denk bijvoorbeeld aan het jaarlijkse volleybaltoernooi in Zegveld, met elkaar naar de Passion of EOJD of meedoen met een activiteit van Stichting Present. Op club hoor je meer!

We willen steeds peilen hoe het bevalt, dus laat je mening horen!

Wil je op de hoogte blijven? Zorg dan dat je e-mailadres bekend is bij Michel (jeugdwerker@jongwoerden.nl). Dan krijg je de uitnodigingen.

Waar zien we jou deze week?