Kindermiddag Molenvliet

Weet je wat een parel is? Het is eigenlijk een zandkorrel. Een zandkorrel die rondjes rolt in een schelp en steeds groter groeit en mooier wordt. Zo’n parel ben jij ook! Misschien voel je je maar een zandkorrel, maar je bent een parel en God wil jou steeds mooier en stralender maken! Samen willen we daarover zingen, luisteren naar verhalen over Jezus en werken aan mooie dingen. Dat doen we op de kindermiddag. Kom je ook? Woon je in Molenvliet (of  omgeving) en zit je op de basisschool, dan ben je van harte welkom bij de Kindermiddag Molenvliet in de Maranathakerk. Ook dit jaar zamelen we weer geld in voor het werk dat Antonie en Cora in Colombia doen. We zien je graag op de volgende middagen (14.00 uur tot 15.30 uur) : 17 december, 4 februari,  18 maart, 29 april en 3 juni.

Tot dan!

Groeten van het Kindermiddag Molenvliet-team: Tineke, Marleen, Jessica, Inge, Janneke en Rachèle

Telefoon:              420234 (Rachèle van Halen)
e-mail:                   kindermiddagmolenvliet@gmail.com
Facebook:            www.facebook.com/kindermiddag.molenvliet

P.S. Als u uw kinderen naar de kindermiddag brengt en graag wilt blijven helpen, bent ook u meer dan welkom.

Waar zien we jou deze week?