Actie4kids “Actie schoenendoos 2014”

Onlangs is Actie Schoenendoos weer van start gegaan. Hierbij worden schoenendozen verzameld voor kinderen in derdewereldlanden. Een schoenendoos vol nuttige leuke spulletjes voor een kind in een derdewereldland: een feest om te krijgen, maar ook een feest om te geven!

In  de uitgedeelde folders staat op welke wijze u kunt deelnemen aan de actie. Op www.actie4kids.org is nog meer informatie te vinden. De spulletjes die de kinderen ontvangen kunnen ze gebruiken op school. Bovenal geven we hen hiermee het signaal dat er ergens op de wereld iemand was die aan hen heeft gedacht! De schoenendozen kunnen worden ingeleverd op zondagochtend 16 november (Petruskerk) en zondagochtend 16 en 23 november (maranathakerk). Geen mogelijkheid om een schoenendoos te versieren? Ook met losse producten, een gift in de giftendoos en door gebed kunt u deze actie steunen! Verder zijn medewerkers voor het verwerkingscentrum van harte welkom. Nadere informatie hierover kunt u vinden op internet (verwerkingscentra-Woerden). We hopen dat velen mee willen doen om kinderen blij te maken!

Waar zien we jou deze week?