ZIN Woerden op 30 november in Opstandingskerk

Op 30 november zal er in plaats van de reguliere eredienst in de Opstandingskerk een ZIN-bijeenkomst worden georganiseerd. Nico van Tellingen en Michel Koekkoek zullen samen met ons het thema “Snap Yourself” belichten. We laten veel van onszelf zien via social media zoals Facebook en snapchat. Vooral ons mooiste kanten natuurlijk. Maar wat zie je nu echt van elkaar? Binnenkant of buitenkant? Hoe kijk jij naar jezelf? Hoe kijkt God naar ons? Mag jij zijn wie je bent? Nico en Michel bespreken dit onderwerp. Vervolgens gaan we interactief aan de slag in een Heilige Chaos. De muziek wordt verzorgd door de band Witness.

De ZIN bijeenkomsten richten zich speciaal op jongeren van 16 t/m 25 jaar. Naast de jeugd wordt iedereen natuurlijk ook van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze ZIN-bijeenkomst. Let op: de dienst zal starten om 10.30u. Vanaf 10.00u is er gelegenheid voor inloop en staat de koffie klaar. Ook na de dienst is er ruimte voor ontmoeting met frisdrank, koffie en thee.

11.-snap-yourself

Waar zien we jou deze week?