Kindermiddag Baken ‘Kerstfeest’

Hallo jongens en meiden (4-10 jaar). Op  woensdag 10 december vieren we kerstfeest op de kindermiddag. Net als vorig jaar gaan we het kerstverhaal met z’n allen uitbeelden. Eerst gaan we oefenen en om 15:30 uur mogen alle ouders, broers, zussen en opa’s en oma’s komen kijken.

Heb je altijd al eens schaapje, wijze uit het oosten, engeltje, of Jozef of Maria willen spelen? Zorg dan dat je erbij bent!  Je bent welkom tussen 14:30 en  16:00 uur. Na afloop is er voor iedereen koffie, thee en limonade met iets lekkers. Wij hebben er zin in, jullie ook? Neem ook gerust vrienden of vriendinnen mee. Tot ziens bij het kerstspel!

Conny, Hanneke, Heidi, Luberta, en Esther (voor info, bel Luberta: 741464 of mail naar kindermiddagwoerden@gmail.com)

Waar zien we jou deze week?