CJV update december

De tijd vloog dit kalenderjaar voorbij. De afgelopen tijd hebben we een hoop leuke en interessante onderwerpen gehad, waaronder een spelletjesavond en een wandeling door Woerden. Tijdens de wandeling hebben we veel verschillende vragen besproken, van carpe diem tot ons beeld van de duivel. Bovendien hebben we een avond over christelijke muziek gesproken en wat ons aanspreekt in de christelijke muziek.

Bij de CJV vieren we alle feestdagen bij elkaar. Zo hebben we op zaterdag 13 december sinterkerst gevierd. We hebben er weer een gezellige avond van gemaakt vol met spelletjes en competitie.

En nu komt ook het nieuwjaardiner er weer snel aan, waarbij we ons zullen vergrijpen aan allerlei culinaire hoogstandjes.

De afgelopen paar weken zijn er heel wat nieuwe leden bijgekomen, wat wij als vereniging superleuk vinden. Lijkt de CJV jou leuk en ben je tussen de 16 en 25 jaar oud? Kom dan een keer langs om een kijkje te nemen.  De inloop is vanaf 20.00 uur en we zullen de avond om 20.30 uur starten.

Joël van der Weijde, penningmeester

Voor meer informatie: cjvwoerden@gmail.com

Waar zien we jou deze week?