Doe jij mee met basics?

Hoi,

Basics basiscatecheseZeggen jouw ouders wel eens: “Hou nou eens even op met vragen”? Wil jij ook altijd graag weten hoe iets werkt? Waar de regen vandaan komt en waar de wind naar toe gaat? Dan hoor jij vast bij die nieuwsgierige kinderen uit de bovenbouw die graag van alles willen weten! Naar zulke speurneuzen zijn we op zoek.

Want voor jou hebben we iets nieuws. “Basics”. Basiscatechese voor kinderen uit groep zeven en acht van de basisschool. Geen club maar catechese, dat wil zeggen dat we echt op zoek gaan naar wat er in de Bijbel staat, wie God is en waarom er een kerk is. “Basics” is er dus voor nieuwsgierige kinderen die meer willen weten.

Wil je mee doen? Dan ben je van harte welkom op vrijdag 16 januari om zeven uur ’s avonds in de Kruiskerk (Mesdagplein 2). “Basics” is er altijd wanneer er geen club is. Die hoef je dus niet te missen. Overleg met je ouders en neem je vrienden en vriendinnen mee!

De avonden zijn op:

  • 16 januari
  • 13 feb
  • 13 maart
  • 10 april

Opgeven kan bij Marianne Paas (dsmariannepaas@kerkklanken.nl) of Gerrit Schouten (gschouten@solcon.nl).

Namens het team,
Artho Hanemaaijer
Michel Koekkoek
Marianne Paas
Gerrit Schoutenabc logo

logo pkn

Waar zien we jou deze week?