ZIN jeugdkerstnachtdienst op 24 december

Op 24 december zal in de Kruiskerk de ZIN jeugdkerstavonddienst worden georganiseerd door ZIN. Het thema van de bijeenkomst is “overHOOP”. Als we om ons heen kijken ligt de wereld vaak overhoop, we hebben er een rommel van gemaakt. Ziekten, natuurrampen, ruzie maar ook overdaad, weelde en hebzucht… De wereld lijkt soms zo donker. Met kerst mogen we de boodschap ontvangen dat er ook HOOP is. Licht in de duisternis door de komst van Jezus Christus. Michel Koekkoek zal jullie vertellen “overHOOP”. De muzikale omlijsting komt van de band Relion.

De kerk is open vanaf 21.00 u en om 21.30 uur zal de dienst beginnen. We hopen jullie allemaal te zien!

Namens de ZIN commissie alvast heel fijne feestdagen en een goed 2015!

12. overhoop facebook

Michel Koekkoek

Michel Koekkoek

Als jeugdwerker van Jong Woerden houd ik mij bezig met al het gezamenlijke jeugdwerk van PKN Woerden.

Waar zien we jou deze week?