Tienerkerk 11 januari – Don’t You Worry Child

Beste Tieners,

Zondag 11 januari staat alweer de eerste tienerkerk van een nieuw jaar op het programma. Na een hele leuke dienst in december, waarvan de fotootjes online staan op www.JongWoerden.nl , gaan we in het nieuwe jaar van start met het thema:

Zorgen – Don’t You Worry Child

We gaan het met jullie hebben over zorgen maken en ontzorgen; je zorgen maken over iets of iemand is niet prettig. Soms maken we ons terecht zorgen, maar soms maken we ons overdreven veel zorgen, het is in elk geval niet goed als we in deze zorgen “blijven hangen”. God daagt ons in elk geval uit ons geen zorgen te maken en met onze zorgen bij Hem te komen, Hem te vragen wat we nodig hebben! Hij wil voor ons zorgen en ons daarmee ontzorgen.

We hopen dat jullie allemaal weer van de partij zullen zijn! Jullie zijn van harte welkom in “het Arendsnest”, vanaf 9.15 uur, we beginnen om 9.30 uur.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl

 

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

 

Tot zondag allemaal

Ellen, Madelein, Ronald en Patrick

Waar zien we jou deze week?