Kindermiddag Molenvliet op 4 februari

Hallo jongens en meisjes,

Op woensdag 4 februari is er weer Kindermiddag in de Maranathakerk. We gaan in het kader van de ‘Zeesterren’, alweer een vis vangen en daarbij horen we een mooi Bijbelverhaal. Ook gaan we weer samen zingen over wie de Here Jezus is. Als we het Bijbelverhaal hebben gehoord, gaan we er nog bij knutselen. We verklappen alvast dat het iets is dat je nog elke dag kunt gebruiken…

Heb je de Luistervis thuis gekleurd, breng die dan mee om op te hangen!

Woon je in Molenvliet (of omgeving) en ben je tussen de 4 en 10 jaar, dan ben je van harte welkom bij de Kindermiddag Molenvliet in de Maranathakerk. We beginnen om 14.00 en om 15.30 uur is het weer afgelopen. Neem gezellig een vriendje of vriendinnetje mee! Ook ouders zijn welkom om te blijven, u kunt meedoen en helpen bij de knutsel.

Tot dan?!

Groeten van het Kindermiddag Molenvliet-team: Tineke, Marleen, Jessica, Inge, Janneke en Rachèle

O, ja, we sparen ook voor het werk dat Antonie en Cora in Colombia doen.

Wil je meer weten? Kijk dan op kindermiddagmolenvliet@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/kindermiddag.molenvliet

Waar zien we jou deze week?