PKN Jeugdkamp 2015!

Ga jij dit jaar weer mee met het PKN jeugdkamp?

logo jeugdkamp 2015Dit voorjaar hopen we met een hele groep jeugd weer een mooi kamp te beleven! De datum is  inmiddels bekend. Van 5 tot en met 7 juni reizen we af naar Loon op Zand. Dit jaar gaan we op een geheime missie… Stttt…. Top Secret….

Ben je tussen de 6 (groep 3) en 14 jaar (klas 2) en kan je ook niet wachten om (weer) mee op kamp te gaan? Reserveer de dagen dan alvast in je agenda.

Deze editie gaan we weer naar Kampeerboerderij ‘Land van Kleef’. Natuurlijk is er voor de tieners een eigen programma met een eigen slaapgedeelte.

De officiële uitnodiging volgt medio maart of houdt www.jongwoerden.nlin de gaten!

Groetjes,

Elma Meijers
kamp@jongwoerden.nl

Kampleiding KPN Jeugdkamp

Help jij mee om er een bijzonder PKN jeugdkamp van te maken? Ook dit jaar zoeken we weer minimaal 30 kampleiding voor de sportieve begeleiding, groepjesbegeleiding en soms voor een troostende schouder. Op 2 juni organiseren we een kennismakingsavond voor alle leiding en nemen we het kampprogramma door. Meld je aan via www.jongwoerden.nl.

[button color=”orange” url=”http://jongwoerden.nl/aanmelden-leiding-pkn-jeugdkamp-2015/”]Klik hier om je als leiding aan te melden voor het PKN jeugdkamp 2015[/button]

Waar zien we jou deze week?