CJV update

De dagen worden steeds langer en het CJV seizoen is alweer over de helft. Het nieuwjaarsdiner begin januari was een groot succes! Dit jaar had iedereen zich wederom uitgesloofd in de keuken! We hebben het enorm gezellig! Ook zijn we de afgelopen maand met een kleine groep gaan  schaatsen bij Flevo On Ice in Biddinghuizen. Het was een koude, maar leuke ervaring. Met veel nieuwe gezichten op de vereniging de afgelopen tijd kan ik zeggen dat het nieuwe jaar een groot succes is.

Er gaan dit jaar veel CJV’ers mee met World Servants, vandaar dat de CJV’ers in groten getale aanwezig waren op het World Servants feest. Deze maand zijn we begonnen met ons idee om het Arendsnest op te knappen. Een kleine groep leden gaat brainstormen over de nieuwe inrichting. Vervolgens gaan we de plannen met de alle leden uitvoeren. Persoonlijk is het voor mij een heel leerzaam half jaar geweest! Naast het voorzitten van alle zondagen en de bestuursvergaderingen heb ik ook mee mogen helpen met de ZIN kerstnachtdienst, door een deel van de presentatie over te nemen. Dit was niet alleen een heel spannend maar ook ontzettend leuk! Ik zie dan ook heel erg uit naar de 2e helft van het CJV-seizoen!

Mocht je geïnteresseerd zijn in de CJV en ben je tussen de 16 en 25 jaar oud? Dan ben je elke zondagavond vanaf 20:00 welkom in het Arendsnest boven de Opstandingskerk, of kun je terecht op onze (vernieuwde) website www.cjvwoerden.nl !

Koos van Heusden
Voorzitter

 

Waar zien we jou deze week?