18 maart Kindermiddag Molenvliet

Hallo jongens en meisjes,

Op woensdag 18 maart is er weer Kindermiddag in de Maranathakerk. We gaan tussen de zeesterren weer een vis vangen en daarbij zullen we ook over Jezus horen en zingen. Daarna zullen jullie zelf niets maken of knutselen, maar worden jullie vermaakt.., je bent uitgenodigd!

Woon je in Molenvliet (of omgeving) en ben je tussen de 4 en 10 jaar, dan is iedereen uitgenodigd bij Kindermiddag Molenvliet in de Maranathakerk. We beginnen om 14.00 en om 15.30 uur is het afgelopen. Neem ook gezellig een vriendje of vriendinnetje mee, want deze middag is wel heel speciaal! O, ja, denken jullie ook aan ons spaarpotje voor het werk dat Antonie en Cora in Colombia doen.

Tot dan?! Groeten van het Kindermiddag Molenvliet-team: Tineke, Jessica, Janneke, Inge, Marleen en Rachèle

De volgende Kindermiddagen in Molenvliet zijn op 29 april en 3 juni, zet ze vast in je agenda!

Wil je meer weten? Kijk dan op kindermiddagmolenvliet@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/kindermiddag.molenvliet

Waar zien we jou deze week?